Tarieven

  • Een eerste telefonisch contact is gratis. Hierin bekijken we samen kort wat er aan de hand is en of je vraag binnen mijn praktijk op de goede plek is. Zo’n eerste contact kan ook per mail.
  • Een eerste persoonlijk gesprek van circa 60 tot 90 minuten is 75,00 euro. In dit gesprek gaan we uitgebreider in op wat je vraag is, waar je hulp bij wilt en hoe dat binnen mijn praktijk zou kunnen. Dit gesprek geeft jou en mij de gelegenheid elkaar wat te leren kennen. Je kunt daarna nog beslissen of je wel of niet verder wilt gaan met de gesprekken.
  • De volgende gesprekken zijn 80,00 euro per consult van 60 tot 75 minuten voor individuele gesprekken. Voor de relatiegesprekken is het tarief 110,00 euro per consult van één tot anderhalf uur.

De tarieven worden jaarlijks per 1 januari bijgesteld. per 1 januari 2021 wordt het tarief voor een eerste individueel gesprek 80,00 euro en voor een eerste relatiegesprek 90,00 euro. De kosten voor vervolggesprekken individueel gaan per 1 januari 2021 omhoog naar 85,00 euro en voor de relatiegesprekken naar 115,00 per consult.

De gesprekken vinden plaats op mijn kantoor in Houten.

Gesprekken kunnen tot 24 uur voor het afgesproken tijdstip kosteloos worden geannuleerd.

De consulten zullen zeer waarschijnlijk niet door de zorgverzekeraar worden vergoed.